Deeldag Lindenholt: 29 mei 2016

 

deeldagPersbericht: Deeldag in Lindenholt

Stel je eens voor.. dat de meeste dingen die jij nodig hebt gewoon in jouw omgeving aanwezig blijken te zijn. Hoe handig zou het zijn als je daar dan ook gebruik van kan maken?

Tijdens een deeldag kunnen bezoekers kennis en inspiratie opdoen over delen of ruilen, en hoe gemakkelijk en leuk dit kan zijn. Delen in plaats van kopen kan, naast  geld besparen, leiden tot leuke ontmoetingen en plezier geven omdat je een ander blij kunt maken met iets dat jij (over) hebt. Zo kun je naast voedsel of spullen ook diensten of kennis delen, zoals klussen in huis , de hond uitlaten of een computerles.

De Deeldag vindt plaats op zondag 29 mei van 10.00 – 14.00 uur in Wijkatelier Lindenholt.

Hieronder een opsomming over wat je die dag kunt verwachten:

Verschillende activiteiten:

Tijdens de deeldag laat Wijkatelier Lindenholt verschillende activiteiten zien die met delen te maken hebben. Dit zijn veelal initiatieven van bewoners die graag iets doen voor hun eigen wijk rondom het thema repareren, sporten en eten. Maar ook initiatieven als de buurtverbinders, mobiel gedeeld en thuis afgehaald.

Lunch van overvloed:

Er wordt een gratis lunch bereid met voedingsmiddelen die anders in de prullenbak zouden zijn beland. Zo lekker kan overvloed zijn!

 Weggeefkast:

Je kunt in de weggeefkast iets leggen wat je zelf niet meer gebruikt, of er iets uit halen dat je graag wil hebben. Ook liggen er deelcadeaubonnen die je in kunt vullen en mee kunt nemen. Leuk als je iets meeneemt voor in de weggeefkast.

Workshops:

Er wordt een workshop deelkunde en een ‘durf-te-vragen-sessie’ gegeven.

voor meer informatie: info@wijkatelierlindenholt.nl