Rechtswinkel Lindenholt


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 30 maart 2020


rechtswinkelHeeft u hulp nodig met een juridisch probleem? Heeft u moeite met het opstellen van een juridische brief? Of heeft u een geschil met uw partner, met de buren of een werkgever.

Bij al deze en overige vragen op juridisch gebied kunnen wij u helpen. Wij zijn drie rechtenstudenten die onlangs de Stichting Rechtswinkel Lindenholt hebben opgericht. Wij vinden namelijk dat de toegang tot het recht laagdrempelig en begrijpelijk moet zijn.
Door wekelijkse spreekuren bieden wij met name de inwoners van Lindenholt kosteloos juridisch advies aan. Daarnaast helpen wij met het invullen van formulieren en maken van bezwaar.

Tijdens het spreekuur kunt u uw juridische vraag stellen aan een van onze medewerkers. Wij proberen u dan op het spreekuur een antwoord te geven. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij u binnen twee weken antwoord geven. Dit kan zijn telefonisch of via de mail. Is de kwestie te ingewikkeld dan wijzen wij u de weg naar een oplossing van uw probleem. Indien het nodig is een advocaat in te schakelen, zullen wij u informeren over de mogelijkheden van rechtsbijstand. Wij geven gratis adviezen op het gebied van diverse rechtsgebieden. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het arbeidsrecht, personen- en familierecht, verzekeringsrecht en huurrecht. Met alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan.

Het spreekuur vindt wekelijks plaats op woensdag in wijkcentrum de Brack (Leuvensbroek 1200). In de oneven weken is het spreekuur op woensdag van 15:00-17:00 uur. In de even weken is het spreekuur op woensdag van 19:00-21:00 uur. Het eerste spreekuur zal zijn op woensdag 20 april van 15:00-17:00 uur

Voor meer informatie kunt u terecht op onze facebookpagina:   www.facebook.com/rechtswinkellindenholt.

(Artikel is overgenomen uit De Brug Nijmegen)