Wijkatelier doet mee aan NLdoet


Evenementgegevens


 

– Uitnodiging –

Wijkatelier Lindenholt doet mee aan NLdoet

Nijmegen, 28-2-2018 – Op zaterdag 10 maart van 10.00u – 15.00u is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 14e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook het Wijkatelier Lindenholt. Zij gaan bomen en struiken planten en de rest van de tuin voor de groente en bloemen plantklaar te maken. Het Wijkatelier Lindenholt verzorgd tussen de middag de soep met broodjes en uiteraard de hele dag koffie en thee.

“Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom.

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2018 voor de 14e keer. Tijdens de editie van 2017 zijn ruim 9.500 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn.”

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.


Voor meer informatie over deze klus:
Wijkatelier Lindenholt, Johan Joren, 06-50128270.
Datum: 10 maart 10.00 -15.00
Waar: Zellersacker 1003 Lindenholt
Klus: Tuin